#stămacasă

Papetăria Tudor te sprijină! Împreună învingem virusul!

Aboneaza-te la newslwetter si primesti automat 3 vouchere cadou in valoare de 10, 15 respectiv 25 lei !


Completeaza adresa ta de e-mail
Despre Noi

Stimati clienti,
 
Societatea TUDOR S.R.L., avand sediul in localitatea Bistrita, are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodaresc, cod CAEN 4649. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, S.C. TUDOR S.R.L. se situeaza pe primul loc in topul societatilor avand acelasi domeniu de activitate din judetul Bistrita-Nasaud. Deasemenea societatea are o prezenta activa in partea de nord-vest a tarii, in judete precum Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramures si Suceava.
 
Bazele societatii TUDOR S.R.L. au fost puse in anul 1992, fiind de la inceput o afacere de familie cu 3 asociati. Dupa 5 ani de la infiintare isi defineste clar profilul si strategia, propunandu-si sa devina unul din jucatorii importanti pe piata locala de papetarie-birotica.
 
Cautarea si selectia permanenta a furnizorilor a caror produse si servicii sa satisfaca in cea mai mare masura nevoile si pretentiile clientilor sai, bunul simt si responsabilitatea in comportamentul cu toti partenerii, au facut ca firma sa devina din ce in ce mai mult un partener de mare incredere, acest lucru aducand dupa el o dezvoltare puternica si stabila.
 
In anul 2003 firma achizitioneaza cladirea si terenul de pe strada Drumul Cetatii nr. 10 unde isi muta sediul, birourile administrative si depozitul central, toate acestea permitandu-i o abordare mult mai coerenta si unitara a intregului business. In anul 2009 firma isi inaugureaza noul sediu, implinire a unei munci sustinute, eficiente si apreciate a intregului colectiv.
 
Succesul companiei se datorează orientarii catre necesitatile si nevoile clientilor prin angajamentul asumat de angajati si de companie de a oferi servicii de o calitate superioara. 
 
Societatea TUDOR S.R.L. se angajeaza in parteneriate cu acei furnizori ale caror rezultate se concretizeaza in livrarea unor produse de o calitate superioara. Din dorinta de a-si mentine pozitia de lider in domeniul comertului cu produse de papetarie, birotica si ambalare, firma ofera solutii inovative, practice si sigure. Obiectivul final este si va ramane acela de a asigura satisfactia totala a clientilor (firme si angajatii acestora, persoane fizice, institutii publice).
 

Certificari

Compania Tudor SRL si-a certificat Sistemul de Management al Calitatii in anul 2005, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001. Preocuparea permanenta a companiei se indreapta inspre imbunatatirea proceselor desfasurate, utilizarea eficienta a resurselor, crearea unei baze solide de dezvoltare. In prezent societatea are implementat standardul SR EN ISO 9001:2008.

In vederea reducerii impactului asupra mediului, s-a adaptat, implementat si certificat Sistemul de Management al Mediului, care indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005. Certificarea a fost obtinuta in anul 2011, avand loc o actualizare a acesteia in anul 2012.

Atentia deosebita acordata conditiilor de munca ale angajatilor, in vederea asigurarii unui nivel ridicat al sanatatii si securitatii in munca, a fost recunoscuta de organismul de certificare prin acordarea in anul 2011 a certificatului care atesta implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale in conformitate cu Standardul SR OHSAS 18001:2008.

Toate aceste certificari vin cu siguranta si in sprijinul partenerilor companiei.
Astfel:

- pentru distribuitori si revanzatori:
suport in licitatiile si achizitiile pentru care autoritatile contractante impun existenta acestor certificari pentru furnizorii produselor achizitionate.

- pentru clienti finali (societati comerciale, institutii bugetare, etc.)
certitudinea unui parteneriat corect, responsabil si eficient.